Jonathas taske

Lædertaske designet til Jonatha Brooke

Ind imellem skal der ske noget andet i værkstedet end arbejdet med de ting, der skal i webshoppen. Nede i Rumænien sidder der en dygtig mand og laver nogle virkelig spændende mønstre til læderarbejde. Han er oprindelig begyndt med at lave mønstre til steampunk/dieselpunk tasker og udstyr til cosplay, men han laver også mønstre til designs, som jeg synes, er spændende at lave. Således også denne taske, som har navnet “small weekender bag”.

Men i stedet for bare at sy tasken valgte jeg, at præge tekst på alle fire sider. Sangtekster af den amerikanske sange/songwriter, Jonatha Brooke, som jeg lærte at kende, da jeg var på musikhøjskole henne i min ungdom. Hun kommer ind imellem til Danmark og giver koncerter, som altid er intime og intense. Sidste gang jeg hørte hende, havde jeg en gave med til hende, selvfølgelig fra værkstedet, og hun blev meget glad for den. Hvis du vil vide, hvad gaven var, må du finde Jonatha Brooke på Instagram, for hun postede billeder at flere af de gaver, hun fik på sin turné.

Skriv et svar