MARIE

Jeg lavede den første MARIE taske i sommeren 2015. Jeg havde inden da forsøgt mig med en traditionel shopper i kernelæder, men jeg syntes den var for klodset til det udtryk jeg var på jagt efter. Så den første uge af min sommerferie blev brugt på at lave papirmodeller og regne ud, hvordan det ville fungere med syninger, hvilken hank jeg skulle sætte på og hvordan jeg kunne gøre det hele så enkelt som muligt.

Det kom der MARIE tasken ud af. Den første model kunne lige nøjagtig IKKE rumme et A4 ark på højkant, men da min mor så tasken var hun ikke sen til at sige, at hun da godt kunne bruge sådan en… Hun fik den, og derfor hedder modellen selvfølgelig MARIE, ligesom hende. Jeg måtte lave en ny til hende for et par år siden, fordi den første blev stjålet. En langfingret sjæl smadrede et bilvindue på Moesgård Strand og hapsede den, sikkert mest for dens indhold. Men hun har selvfølgelig fået en ny fra værkstedet.

Skriv et svar