Ida er en dygtig designer og håndværker. Kan varmt anbefale hende. Gaver med 100% kvalitet. Individuelle ønsker imødekommes også.

Rikke Lund Gade / Aarhus

Jeg er uendelig glad for den skuldertaske, som Ida har lavet til mig. Den er smuk og lækker – og passer perfekt til arbejde 😊

Anne Pedersen / Hinnerup

Fantastisk fine ophæng til vores verdenskort. Nøjagtigt tilpassede på mål og fint og flot finish. Gør lige, at det ser lidt mere lækkert ud! Desuden købte jeg en personlig keyhanger, som lever “et hårdt liv” som lærer-nøgle, men bare bliver blødere og mere lækker, som tiden går, og som holder super godt!

Dorthe Pallesen / Ribe

På andet år, er vi de lykkelige indehavere af en ‘telefonboks’ fra Ida Brink. Den bliver brugt dagligt, som en fast del af inventaret på spisebordet – måltider er uden mobilafbrydelser. Og med tiden er den kun blevet smukkere – flot patina og sublim kvalitet. Suveræn værdi for pengene!

Lasse Görlitz / København
Lars Ørhøj

Jeg fik en fin “mobilholdeplads” fra Ida Brink Leather. En af den slags, som fortælle mig og dem jeg er nær, at når vi er sammen, så er vi sammen. Ikke sammen med hver vores mobil og hver vores kanal ude i virkeligheden. Nej, vi er sammen med hinanden.

Det kan denne fine læderting minde mig om. Og alle andre, som kommer forbi vores lejlighed. Den virker i den slags situationer bl.a. fordi den stråler af personlighed og ikke af masseproduktion.

Lars Ørhøj / Aarhus